back

Які дороги Ріпкинщини планується відремонтувати у 2021 році

03 серпня 2020

Районною державною адміністрацією для забезпечення своєчасного формування переліку об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах за рахунок субвенції із державного бюджету місцевим бюджетам до Управління капітального будівництва обласної державної адміністрації  надано пропозиції по проведенню ремонтних робіт на дорогах загального користування місцевого значення та вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах на 2021 рік.

При формуванні пропозицій були враховані соціальні та економічні інтереси населених пунктів району. Перевага надавалась шкільним, туристичним, соціально важливим маршрутам.

До об’єктів поточного середнього ремонту доріг загального користування місцевого значення за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам у 2021 році  на території Ріпкинського району надано пропозиції по ремонту доріг О251601, Осняки – Велика Вісь – Звеничів,  О251623, Ріпки– Глинянка– Замглай, С251613/Т-25-61/-Лопатні, О251621 /М-01/ - Клубівка - Олександрівка-Друга - /М-01/.

До об’єктів поточного середнього ремонту доріг загального користування місцевого значення за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам у 2021 році  на територіях населених пунктів Ріпкинського району надано пропозиції по ремонту таких доріг: с. Убіжичі, вул. Озерна, с. Малий Листвен, вул. Шевченка, с. Грабів, вул. Шевченка, с Ловинь, вул. Центральна.

 

За повідомленням відділу з питань житлово-комунального господарства,
цивільного захисту, містобудування та архітектури
Ріпкинської райдержадміністрації