back

Андрій Прокопенко: Очікую, що з новим керівником робота ГУ Національної поліції в Чернігівській області вийде на новий рівень за всіма напрямками

29 липня 2020

Сьогодні, 29 липня, голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко взяв участь в офіційному представленні нового керівника Головного управління Національної поліції в Чернігівській області полковника поліції Володимира Нідзельського.

Поліція – це ключовий орган, що забезпечує безпеку кожного на території нашої держави, - зауважив під час виступу Андрій Прокопенко. - Ми бачимо, що система правоохоронних органів змінюється відповідно до європейських стандартів. Але громадянам потрібні не просто реформи – їм потрібен результат. Рівень довіри – це один з основних критеріїв оцінки ефективності діяльності органів і підрозділів поліції.

Очільник області розповів, що серйозним досягненням в 2019 році стало те, що працівникам правоохоронних органів вдалося забезпечити проведення демократичних та прозорих виборів, запобігти підкупу та фальсифікаціям. Андрій Прокопенко висловив сподівання, що в 2020-му поліція також спрацює на достойному рівні. 

Восени будуть місцеві вибори і головне завдання - забезпечити чесні, прозорі вибори, - акцентував голова ОДА.

Крім того, Андрій Прокопенко зауважив, що як і в будь-якому іншому регіоні, в Чернігівській області є резонансні кримінальні справи, які вимагають термінового розслідування.

Очікую, що з новим керівником робота Головного управління Національної поліції в Чернігівській області вийде на новий рівень за всіма напрямками, - підсумував голова облдержадміністрації.

Андрій Прокопенко також подякував екс-керівнику ГУНП в Чернігівській області Едуарду Альохіну за спільну роботу.

Довідка: полковник поліції Володимир Олександрович Нідзельський працює в органах МВС України з 2003 року. Останнє місце роботи - начальник управління стратегічних розслідувань в Київській області Департаменту стратегічних розслідувань (Міжрегіональний територіальний орган Нацполіції України).

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації