back

Ріпкинська ЗОШ І-ІІІ ступенів поповнилась новим шкільним автобусом

20 липня 2020

Ключі від нового шкільного автобуса сьогодні, 20 липня,  голова районної державної адміністрації Людмила ПОЗНЯК   урочисто вручила водію Ріпкинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2. 

На церемонії вручення  шкільного автобуса також були присутні заступник голови райдержадміністрації Світлана ТРИЗНА та начальник відділу освіти  РДА Леонід БАГМУТ.

Це, перш за все, безпека дітей по дорозі до школи, спокій батьків і, звичайно, забезпечення рівного доступу до якісної освіти кожного учня, який проживає у сільській місцевості, нехай новенький автобус довго служить школярам, а дітки гарно та старанно навчаються, - зазначила Людмила ПОЗНЯК

На кінець навчального року у Ріпкинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2  навчалося 539 учні,  105 учнів доїжджало до школи із сусідніх населених пунктів, де загальноосвітні заклади припинили свою діяльність. Відтепер понад 30 учнів із  сусідніх сіл  Кротинь, Бахани, Петруші, Кислі, Убіжичі зможуть добиратися комфортно до школи у новому навчальному році.

Транспортний засіб навчальному закладу придбаний за кошти районного бюджету.

 Директор школи Сергій ЛЕБЕДКО щиро подякував за вручення такого потрібного подарунка і підкреслив, що районна влада робить все для того, щоб в освітніх закладах були створені якнайкращі умови для навчання.

 
У закладі освіти голова районної державної адміністрації ознайомилась з роботою комунальної установи Ріпкинський інклюзивно-ресурсний центр Ріпкинської районної ради Чернігівської області, який утворений рішенням Ріпкинської районної ради VII скликання 28 березня 2019 року для забезпечення права дітей з особливими освітніми потребами від 2 до 18 років на здобуття дошкільної, загальної середньої освіти, у тому числі у закладах професійної (професійно-технічної) освіти, шляхом проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини з особливими освітніми потребами, надання їм психолого-педагогічної допомоги.
Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації