back

Людмила Позняк зустрілася з працівниками Ріпкинської ЦРЛ

16 липня 2020

Голова райдержадміністрації Людмила Позняк вчергове відхилила проєкт тарифів на платні медичні послуги, наданий на погодження генеральним директором КНП "Ріпкинська центральна районна лікарня" Петром Моспанком.

Днями вона зустрілася з  медпрацівниками КНП "Ріпкинська центральна районна лікарня" аби обговорити питання підвищення заробітної плати медиків та збільшення кількості пакетів медичних послуг, які надає заклад.

Я сподіваюсь на ваше розуміння, здоровий глузд та те, що ви не робитимете поспішних висновків. У своїй практиці я завжди захищала права найманих працівників та поважаю керівників, які вишукують можливості та, в межах законодавства, робилять все можливе для створення кращих умов праці своєму колективу, — зазначила голова РДА Людмила Позняк.

— Національна служба здоров’я України перераховує кошти безпосередньо медичним закладам, згідно з укладеними договорами.  Сума цих коштів залежить від кількості пакетів медичних послуг. Тому вашому керівнику необхідно зробити все можливе, для збільшення кількості цих пакетів, щоб пацієнти тут змогли отримати якісні медичні послуги, — акцентувала Людмила Позняк. 

Під час обговорення вона надала голові профспілки закладу Світлані Гавриленко розрахунки, що відповідають всім вимогам наказів МОЗ, згідно яких формуються тарифи на платні медичні послуги.

Лікарі ставили різні питання керівниці району стосовно подальшої діяльності закладу у нових умовах, на що отримали вичерпні відповіді. 

Голова Ріпкинської РДА Людмила Позняк доручила генеральному директору закладу Петру Моспанку надати план розвитку лікарні та запевнила працівників медзакладу, що всіляко підтримуватиме та допомагатиме їм.

 

 
 
 
 
Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації