back

Громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту змін до детального плану території для розміщення біоенергетичного комплексу з виробітку електроенергії та тваринницького комплексу для розведення великої рогатої худоби

15 липня 2020

      У відповідності до «Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» (Постанова КМУ №555 від 25.05.2011р.), враховуючи розпорядження голови Ріпкинської РДА № 168 від 02 липня 2020 про розроблення проекту змін до ДПТ під розміщення біоенергетичного комплексу з виробітку електричної енергії та тваринницького комплексу для розведення великої рогатої худоби  біля с. Малий Листвен.

       Замовник Ріпкинська районна державна адміністрація, розробник  ПП «Рестро».

       Розгляд містобудівної документації відбудеться «24» липня 2020 року об 11-00 годині у приміщенні Будинку культури в с. Малий Листвен. Із зауваженнями та пропозиціями відносно реалізації містобудівної документації звертатися до виконкому Малолиственської сільської ради за адресою с. Малий Листвен, вул. Центральна, 13 протягом 15 календарних днів з  моменту виходу оголошення в місцевій газеті «Життя Полісся». 

      Пропозиції подаються у письмовій формі.

      Більш детальна інформація за тел. (04641) 4-71-32.

      Відповідальна особа:  Ковальова В.А.

 

За повідомленням відділу з питань житлово-комунального господарства,
цивільного захисту, містобудування та архітектури
районної державної адміністрації