back

Робочий візит Людмили Позняк у новоукраїнську школу

07 липня 2020

Голова райдержадміністрації Людмила Позняк з робочою поїздкою побувала у  Новоукраїнській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів аби, як і домовлялись раніше, на місці обговорити з батьками учнів та працівниками закладу подальшу долю новоукраїнської школи.  
— Ви, як сумлінні батьки, які дійсно хочуть дати дітям кращу освіту, аби вони в подальшому житті могли конкурувати, педагоги, громадськість, районна і місцева влада, ми всі розуміємо, що, на жаль, за таких умов ваші діти мають дуже мало можливостей для розвитку своїх здібностей, в порівнянні з учнями великих опорних закладів.  Ми спільно повинні створити всі умови для того, щоб наші діти отримували якісні освітні послуги, зазначила Людмила Позняк.
Керівниця району пообіцяла, що який би навчальний заклад району не обрали діти, буде гарантований підвіз учнів, адаптаційний супровід з боку педагогів, допомога у пошуку вакансій та працевлаштуванні для бажаючих працевлаштуватися, а також всіляка підтримка від влади району. 
 
 
Участь у зустрічі взяв начальник відділу освіти РДА Леонід Багмут, який поінформував присутніх про наявний стан справ із фінансуванням малокомплектних шкіл, в тому числі і новоукраїнської школи, та аргументував подальші перспективи закладу в умовах реформування.
Під час спілкування учасники зібрання висловлювали свої думки з цього приводу та побажання.
Варто зазначити, частина дітей відвідує гуртки та секції в інших навчальних закладах, підвіз до цих шкіл батьки організували самостійно. 
 
За підсумками зустрічі батьки погодилися з тим, що дітям краще навчатися у потужних повнокомплектних опорних закладах, де сучасне матеріально-технічне забезпечення, здорова конкуренція, якісні освітні послуги та розвиток для дітей. 
Деякі батьки вже визначилися із навчальним закладом, куди нададуть заяви на навчання своїх дітей.
 
 
 


Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації