back

Голова РДА Людмила Позняк з робочим візитом побувала в Ріпкинській райспоживспілці

06 липня 2020

Голова райдержадміністрації Людмила Позняк сьогодні, 6 липня, провела робочу зустріч з головою правління Ріпкинської райспоживспілки Іваном Кочубеєм, який ознайомив очільницю району з структурою РСС.
 Заради забезпечення сільського населення товарами першої необхідності та послугами у найвіддаленіших населених пунктах між владою та споживчою кооперацією повинна бути постійна співпраця за взаєморозуміння, – зазначила голова РДА Людмила Позняк.
В ході зустрічі обговорено результати роботи споживчої кооперації району, в тому числі в умовах карантину, виготовлення власної продукції, питання несанкціонованої торгівлі в районі.
На сьогодні до складу Ріпкинської районної спілки споживчих товариств входять Добрянське ССТ, Любецьке ССТ, Ріпкинське ССТ та підприємство райспоживспілки “Коопунівермаг”, де працює 197 осіб. Ріпкинське ССТ має виробничий підрозділ - хлібопекарню. До послуг жителів 27 магазинів по району, 2 кафетерії у Ріпках та Любечі, кафе "Еклер"  та ресторан "Полісся" у Ріпках.  
Керівництво райспоживспілки, споживчих товариств і підприємств постійно працюють над осучасненням торгівельної мережі із застосуванням новітніх технологій та обслуговування, розширенням асортименту продукції та послуг задля задоволення споживачів.
 
 

Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації