back

Людмила Позняк привітала працівників Національної поліції України

03 липня 2020

П'ять років тому, 4 липня 2015 року, на Софійській площі в Києві співробітники нової української поліції склали присягу на вірність Україні.

Згідно з указом Президента України № 97/2018 починаючи з 2018 року саме 4 липня у нашій державі відзначають День Національної поліції України.

З нагоди 5-ї річниці створення Національної поліції України голова Ріпкинської райдержадміністрації Людмила Позняк разом із своїм заступником Світланою Тризною привітали працівників Ріпкинського відділення поліції Чернігівського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області з професійним святом.

– Ви присвятили своє життя боротьбі зі злочинністю, забезпеченню громадського порядку і всіх вас об’єднує  життя роботою, небайдужість до людської біди та розуміння того, що люди мають бути у безпеці. Як жінка поліцейського, я знаю, що таке ваша служба. Як на вас чекають вдома, як вас бачать діти та дружини, на скільки ваша служба вдячна і невдячна. Але ваша служба дуже потрібна, адже на ваші плечі покладено найвідповідальніше завдання – охорона прав і свобод громадян, громадської і безпеки району. Дякую, що робите це свідомо та відповідально, розуміючи усі ризики, – зазначила керівниця району  та вручила почесні відзнаки.

Людмила Позняк подякувала поліціянтам району за самовіддану працю, та побажала мужності, витримки й наснаги, миру, добробуту в родинах та успіхів на професійній ниві на благо Ріпкинщини та України.

Керівниця району привітала новопризначеного начальника Ріпкинського відділення поліції Чернігівського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області Дмитра Кудренка та обговорила ряд важливих питань щодо забезпечення правопорядку, охорони прав і свобод громадян району та шляхи подальшої співпраці з владою. 

За зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у забезпечення законності та правопорядку на території Ріпкинського району, активну громадську позицію та з нагоди 5-тої річниці створення Національної поліції України Почесною грамотою районної державної адміністрації нагороджено:

КЛЕСУНА Олександра Миколайовича, інспектора з контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи сектору превенції Ріпкинського відділення поліції Чернігівського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області;

МОЗОЛЬ Наталію Миколаївну, начальника сектору реагування патрульної поліції №1 Ріпкинського відділення поліції Чернігівського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області;

ПОКРАСЬОНА Андрія Григоровича, начальника сектору реагування патрульної поліції №2 Ріпкинського відділення поліції Чернігівського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області.

 

Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації