back

З НАГОДИ ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ У РІПКИНСЬКІЙ РДА ВРУЧИЛИ ПОЧЕСНІ ВІДЗНАКИ

26 червня 2020

28 червня 2020 року виповнюється 24-та річниця прийняття Основного Закону держави та відзначається державне свято — День Конституції України.

З цієї нагоди у Ріпкинській райдержадміністрації напередодні державного свята відбулася урочиста зустріч.

Голова райдержадміністрації Людмила Позняк та голова районної ради Роман Шупель привітали присутніх з Днем Конституції України та вручили відзнаки районної державної адміністрації та районної ради. 

— Ми пишаємося тим, що в нашому Ріпкинському районі проживають справжні герої, які за різних обставин, у будь-якому місці і в будь-який час здатні професійно діяти. Ваша робота вже оцінена колегами, районною і обласною владою та державою. Дякую за професіоналізм, самовіддану працю та закликаю далі продовжувати свою справу, адже у вас є досвід і бажання працювати на благо Ріпкинщини і України— зазначила Людмила Позняк та побажала всім міцного здоров'я, злагоди й затишку в родинах, успіхів і впевненості в майбутньому. 

Принагідно начальник Ріпкинського районного відділу Управління ДСНС України в Чернігівській області Анатолій Криса від імені голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Миколи Чечоткіна вручив відзнаку державної служби з надзвичайних ситуацій нацгвардійцю охорони дипломатичних представництв та консульських установ іноземних держав Сергію Савенку та висловив вдячність за сумлінне несення служби. 

Нагадаємо, 27 січня о 10:14 у Шевченківському районі Києва, в триповерховій будівлі Міністерства культури, молоді та спорту України виникло задимлення, внаслідок займання у підвальному приміщенні споруди. На щастя, у той момент в будівлі міністерства чергували військовослужбовці Національної гвардії України, які й викликали працівників ДСНС та карету швидкої допомоги на місце пригоди. До приїзду рятувальників нацгвардійці змогли евакуювати 220 осіб персоналу, який знаходився в будівлі. Співробітники ДСНС змогли швидко ліквідувати пожежу. Жертв та постраждалих не було. 

За плідну співпрацю з Державною службою України з надзвичайних ситуацій, за сумлінне виконання службового обов’язку, високий професіоналізм, рішучі та сміливі дії, виявлені під час гасіння пожежі, яка виникла 27 січня 2020 року в будівлі Міністерства культури, молоді та спорту України за адресою: вул. Івана Франка, 19 наказом Державної служби України з надзвичайних ситуацій

нагрудним знаком "За відвагу у надзвичайній ситуації" нагороджено: 

САВЕНКА Сергія Віталійовича, стрільця 2 відділення 1 взводу охорони 3 батальйону охорони військової частини 2260 Національної гвардії України. 

З нагоди Дня Конституції України Почесною грамотою районної державної адміністрації та районної ради нагороджено:

ЗОГОГО Олександра Петровича – лісничого Ріпкинського лісництва ДП «Добрянське лісове господарство», за досягнуті успіхи у виконанні виробничих завдань, сумлінне відношення до праці;

САВЕНКА Сергія Віталійовича – стрільця 2 відділення 1 взводу охорони 3 батальйону охорони військової частини 2260 Національної гвардії України, за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, рішучі та сміливі дії, виявлені під час гасіння пожежі. 

 

Представники активної молоді Ріпкинщини поклали корзину з квітами  до пам’ятного знака «Борцям за волю і незалежність України».

 


Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації