back

Людмила Позняк перевірила стан утримання території прикордоння у Нових Яриловичах

23 червня 2020

Сьогодні голова РДА Людмила Позняк з робочим візитом побувала в пункті пропуску «Нові Яриловичі», що на кордоні з Білоруссю.
Оглянувши міжнародний автомобільний пункт пропуску та територію між ним і лінією державного кордону України, керівниця району акцентувала увагу  на такому важливому питанні як постійне утримання у належному стані інфраструктури цього об'єкта та прилеглої території.
На даний час тут проводяться заходи по благоустрою – приводяться у належний стан узбіччя, дорожній вказівник "Україна – Чернігівська область – Ріпкинський район – край партизанської слави".
Постійна підтримка у належному санітарно-естетичному вигляді дороги та всього цього об'єкта є особливо важливою, адже це головний пункт пропуску нашого району і нашої області з Республікою Білорусь, а також наше обличчя та обличчя країни загалом, – зазначила Людмила Позняк. Основна мета – створення комфортних умов перетинання кордону для подорожуючих. 
Голова РДА Людмила Позняк разом із головою Добрянської громади Володимиром Ткаченком та начальником відділу прикордонної служби "Добрянка" Василем Бойком обговорили проблемні аспекти та шляхи їх вирішення. 

Відповідальність за утримання у належному експлуатаційному стані автопавільйонів, урн для сміття та смуги відведення автомобільних доріг загального користування державного значення, які є під'їздами до міжнародних автомобільних пунктів пропуску через державний кордон несе Служба автомобільних доріг.

 

 

Головний спеціаліст з питань інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації