back

Голова РДА Людмила Позняк ознайомилася з роботою ТОВ "Анатолія-ліс"

19 червня 2020

Голова Ріпкинської РДА Людмила Позняк з робочою поїздкою відвідала Добрянку. 

Зокрема, вона разом із головою Добрянської громади  Володимиром Ткаченком побувала на виробництві ТОВ «Анатолія-ліс», яке спеціалізується на деревообробці.

У ході зустрічі очільниця району Людмила Позняк обговорила з керівником підприємства основні проблеми та шляхи їх вирішення.

– Підприємства зобов'язані допомагати в усьому громаді, на території якої вони працюють. Для подальшого розвитку ОТГ в умовах децентралізації, зокрема, розвитку освіти, медицини, культури, ремонту доріг та вирішення багатьох інших проблем повинна бути плідна співпраця місцевої влади і бізнесу, – зазначила Людмила Позняк.

Виробничі потужності підприємства розташовані на орендованій території та у будівлях колишньої меблевої фабрики. За словами керівника підприємства  Окумуша Хікмета, через пандемію, як багато інших підприємств, наразі переживають випробування, адже майже всі ринки експорту закриті. Проте, постійно працюють над розвитком виробництва. Нещодавно відбулося технічне дооснащення – придбано сучасне сушильне обладнання. Керівник запевнив, що й надалі допомагатиме і школам, і медицині, і соціально незахищеним жителям. Володимир Ткаченко підтвердив, що підприємство здійснює фінансову та матеріальну підтримку громаді надають пиломатеріал на паркани, дрова, купили принтер для школи

Керівниця району Людмила Позняк оглянула виробничі приміщення та склад готової продукції.

 
 
 
 
 
Головний спеціаліст з питань інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації