back

У РІПКАХ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ЖЕРТВ ВІЙНИ

22 червня 2020

Щороку 22 червня українці відзначають День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни.

Початок війни, 79 років тому, між нацистською Німеччиною та Радянським Союзом ознаменував собою розгортання найбільш драматичного періоду Другої світової війни, передусім для України, яка зазнала величезних людських і матеріальних: окупованою виявилася уся її територія, а виснажлива боротьба населення за фізичне виживання тривала більш ніж три роки.

З нагоди скорботної дати сьогодні, 22 червня, в Ріпках у парку Слави представники органів влади разом із громадськістю вшанували пам’ять українських борців, які в різні часи воєнного лихоліття захищали рідну землю від ворогів.

У заході взяли участь голова райдержадміністрації Людмила Позняк, заступник голови РДА Світлана Тризна, ріпкинський селищний голова Сергій Гарус та голова Ріпкинської районної організації ветеранів України Олександр Голік.

Учасники заходу поклали квіти до братської могили воїнів-визволителів, обеліску Слави, меморіального комплексу Героям АТО та Небесної Сотні та інших пам'ятних знаків.

Хвилиною мовчання присутні вшанували жертв війни та всіх загиблих героїв, які в різні воєнні часи захищали рідну землю від ворогів.

 

 

 

 

Головний спеціаліст з питань інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації