back

Оголошено конкурс на заміщення вакантних посад педагогічних працівників

12 червня 2020

Ріпкинська районна рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад педагогічних працівників комунальної установи Ріпкинський інклюзивно-ресурсний центр Ріпкинської районної ради Чернігівської області:

- вчитель-логопед;

- вчитель-реабілітолог.

Найменування і місцезнаходження: комунальна установа Ріпкинський інклюзивно-ресурсний центр Ріпкинської районної ради Чернігівської області, вул. Пирогова, 5, смт Ріпки Чернігівської області, 15000.

Найменування посад та умов оплати праці:

- вчитель-реабілітолог (посадовий оклад згідно чинного законодавства);

- вчитель-логопед (посадовий оклад згідно чинного законодавства).

Посади фахівців центру прирівнюються до посад педагогічних працівників спеціальних загальноосвітніх шкіл (шкіл-інтернатів) згідно з переліком педагогічних посад.

Кваліфікаційні вимоги до претендентів: вища педагогічна освіта не нижча ступеня магістра або освітньо кваліфікаційного рівня спеціаліст за спеціальністю «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія», «Психологія» та стаж роботи не менше 3-х років за фахом.

Перелік документів, які необхідно подати для участі в конкурсі (оригінали та копії):

                  -  письмова заява про участь у конкурсі, до якої додається резюме у довільній формі;

                  -  копія паспорта громадянина України;

                  -  копія (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

                  - копія трудової книжки;

                  - письмову згоду на збір та обробку персональних даних.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, має право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи, непередбачені в оголошенні про проведення конкурсу.

Дата та місце проведення конкурсу:

Документи для участі у конкурсі приймаються протягом 22 календарних днів з дня публікації оголошення про проведення конкурсу за адресою: вул. Святомиколаївська, 85, смт Ріпки, Чернігівська область, кабінет організаційного відділу виконавчого апарату районної ради.

З 12 червня до 16:00 год. 03 липня 2020 року – подання претендентами документів.

  Конкурс передбачає складання кваліфікаційного іспиту та проведення співбесіди. Кваліфікаційний іспит проводиться за напрямами:

- знання законодавства у сфері освіти дітей з особливими освітніми потребами;

- знання основ спеціальної педагогіки.

Іспит складається з шести питань по три питання за напрямами. Загальний час для проведення іспиту повинен становити не більш, як 1 година 20 хвилин.

Контактна особа – Негро Сергій Леонідович, начальник організаційного відділу виконавчого апарату районної ради, (тел.: 04641 2-11-98), ел. адреса: [email protected].