back

Нарада з керівниками правоохоронних структур району

03 червня 2020

Сьогодні, 3 червня, голова райдержадміністрації Людмила Позняк провела нараду з керівниками силових структур щодо здійснення заходів по забезпеченню законності та правопорядку на території району. Керівники правоохоронних органів доповіли про стан справ на ділянці іхньої відповідальності.

Зокрема, начальник Ріпкинського ВП ЧВП ГУНП в Чернігівській області Юрій Іванішев поінформував про заплановані на друге півріччя заходи по встановленню в районному центрі камер зовнішнього відеоспостереження з метою підвищення рівня оперативного реагування на скоєння правопорушень. Для успішного проведення даних робіт необхідна тісна взаємодія підрозділу поліції, органів місцевого самоврядування та районної державної адміністрації. 

Про здійснення заходів щодо забезпечення державної безпеки на території району доповів заступник начальника Ріпкинського МРВ УСБУ в Чернігівській області Павло Ментій.

В районі триває підготовка до призову громадян на строкову військову службу, про що доповів Роман Куліш, військовий комісар Ріпкинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Цьогоріч весняний призов переносився декілька разів через пандемію в країні. Комісар поінформував, що  стан відбору громадян на військову службу за контрактом задовільний. 

У продовження наради начальник Ріпкинського РВ УДСНС України в Чернігівській області Анатолій Криса поінформував, що пожежна ситуація у зв’язку з погодними умовами стабілізувалась, на відміну від березня-квітня, коли були наявні численні пожежі сухої порослі та торф’яників.  Наразі підрозділ ДСНС забезпечений паливом завдяки співпраці з районною державною адміністрацією та сільськими і селищними радами. Керівник підрозділу надав інформацію про стан вогнезахисної обробки дерев’яних конструкцій горішніх приміщень об’єктів соціальної сфери району.

Про ситуацію на прикордонні звітували начальник прикордонного оперативно-розшукового відділу з місцем дислокації в населеному пункті Ріпки Чернігівського прикордонного загону Денис Радов та начальник відділу прикордонної служби «Добрянка» Василь Бойко. Зокрема, особлива увага зосереджена на проблемних питаннях - санітарний стан території, прилеглої до міжнародної траси М01 на ділянці між пунктом пропуску «Нові Яриловичі» та лінією державного кордону, діяльність пунктів базування маломірних суден та інших плавзасобів.

Голова РДА Людмила Позняк зазначила, що районна державна адміністрація сприятиме вирішенню порушених нагальних питань в межах своєї компетенції та готова до співпраці з правоохоронними органами та силовими структурами району на паритетних засадах. 

За результатами наради надані рекомендації керівникам правоохоронних органів та силових структур району.  

 

За повідомленням головного спеціаліста по взаємодії

з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи
апарату районної державної адміністрації