back

Людмила Позняк: Органи виконавчої влади та місцевого самоврядування повинні об’єднати зусилля і підтримати дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах

01 червня 2020

У Міжнародний день захисту дітей, сьогодні, 1 червня, голова Ріпкинської райдержадміністрації Людмила Позняк разом із головою районної ради Романом Шупелем та представниками місцевого самоврядування відвідали дітей району, які опинилися у 
складних життєвих обставинах та повернулися з інтернатних закладів на період карантину у свої родини.
Таких дітей у район повернулося 9 – двоє проживає у Ріпках, по одній – у Вербичах, Грибовій Рудні і Губичах та четверо – у багатодітній родині у Малому Листвені.
 
Керівники вручили дітям продуктові набори, придбані за кошти районного бюджету у рамках Районної програми попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, розвитку сімейних форм виховання дітей - сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування на 2017-2021 роки та побажали міцного здоров’я, гарно навчатися, зростати гідними громадянами своєї країни, приємного літнього відпочинку на канікулах та, щоб мрії збувалися, а роки дитинства були яскравими і незабутніми.
–  Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє нашого району і всієї України. Органи виконавчої влади та місцевого самоврядування повинні об’єднати зусилля і підтримати дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, особливо у нинішній часЗавдання держави — належним чином піклуватися про таких діточок, створювати належні умови для виховання та розвитку, розвивати медичні, освітні, соціальні та реабілітаційні послуги, – зазначила голова райдержадміністрації Людмила Позняк.
Допомогу у вигляді продуктивих наборів надали також і сільські та селищна ради.
 
У Малолиственській сільській раді голова райдержадміністрації Людмила Позняк разом із головою районної ради Романом Шупелем та малолиственським сільським головою Миколою Булахом оглянули об’єкти соціальної інфраструктури, зокрема, сільський клуб, ФАП. 
Керівники поспілкувалися з працівниками щодо роботи закладів, потреб для належного функціонування та надання послуг населенню. 
 
 
Головний спеціаліст з питань інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації