back

Вітання голови райдержадміністрації Геннадія Поляка з Днем прикордонника України

30 квітня 2020

Сьогодні, 30 квітня,  українські прикордонники святкують професійне свято. Нова дата святкування діє зовсім нещодавно - з 2018 року.

Шановні охоронці українського державного кордону!

Щиро вітаю Вас та Ваші сім’ї з професійним святом – Днем прикордонника!

Сьогодні воїни-прикордонники служать заслоном на шляху російської військової агресії, загрози міжнародних злочинів й тероризму, наркотрафіку й торгівлі людьми, незаконним міграційним процесам й контрабандній діяльності та, навіть, поширенню небезпечного вірусу.

Тому прикордонні війська є важливою ланкою в системі зміцнення національної безпеки, захисту політичних, економічних і військових інтересів незалежної України.

Немає сумніву, що нинішнє покоління з честю продовжує і примножує славні патріотичні та бойові традиції, пильно несе службу щодо захисту сухопутних і водних кордонів держави, та дозволяє нам мирно працювати, мріяти, будувати майбутнє.

Впевнений, що вірний традиціям особовий склад прикордонної служби і надалі робитиме все необхідне для надійної охорони державних рубежів.

Від усієї душі бажаю нових успіхів усім, хто нині сумлінно і самовіддано виконує почесний конституційний обов’язок, висловлюю глибоку вдячність Вам, дорогі ветерани прикордонної служби.

Здоров’я всім, злагоди, миру, родинного тепла, удачі, перемог і оптимізму!

Нехай любов до України й людська шана надихають вас на нові звершення у благородній справі вірного служіння рідному народові!

Слава Україні!

 


Голова районної
державної адміністрації
Геннадій ПОЛЯК

 

 
 
сссссссс