back

Громадське обговорення обсягу стратегічної екологічної оцінки детального плану території для будівництва сонячної електростанції

27 квітня 2020

Відповідно ст. 2 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» Ріпкинською районною державною адміністрацією розпочата процедура стратегічної екологічної оцінки «Детальний план території земельної ділянки площею 90,0000 га, яка розташована за межами населених пунктів Неданчицької сільської ради, Ріпкинського району, Чернігівської області, для будівництва об’єкту сонячної енергетики (сонячна електростанція)».

Для громадського обговорення розміщено Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку для будівництва об’єкту альтернативної енергетики (сонячної електростанції) за межами населених пунктів Неданчицької сільської ради

Звіт про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки детального плану території земельної ділянки площею 90,0000 га, яка розташована за межами населених пунктів Неданчицької сільської ради Ріпкинського району Чернігівської області, для будівництва об’єкту альтернативної енергетики (сонячна електростанція)

Схема розташування будівництва сонячної електростанції за межами населених пунктів Неданчицької сільської ради

Проєктний план М2000 будівництва сонячної електростанції за межами населених пунктів Неданчицької сільської ради

Всі ці документи можна переглянути на офіційному вебсайті Ріпкинської РДА в рубриці "Галузева інформація", підрубрика "Містобудування та архітектура" (СЕО).

Громадське обговорення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку проводиться строком протягом не менше 30 днів з дня їх оприлюднення, а саме з 28 квітня 2020 року.

Проведення громадських слухань заплановано на 11:00 год. 15 травня 2020 року у приміщенні Неданчицької сільської ради Чернігівської області за адресою: вул. Тітова, 69 с. Неданчичі, Ріпкинський район, Чернігівська область, 15046.

Інформацію щодо проєкта документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку можна отримати в Ріпкинській районній державній адміністрації за адресою: вул. Святомиколаївська, 85 смт Ріпки, Ріпкинський район, Чернігівська область, 15000.

Зауваження та пропозиції подаються до відділу з питань житловокомунального господарства, цивільного захисту, містобудування та архітектури (каб. 113) Ріпкинської районної державної адміністрації за адресою: вул. Святомиколаївська, 85 смт Ріпки, Ріпкинський р-н, Чернігівська обл., 15000, або за адресою електронної пошти: [email protected], зауваження та пропозиції приймаються до 16:00 28 травня 2020 року.

Головний спеціаліст з питань інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації