back

Безкоштовні продуктові набори отримують підопічні Ріпкинського районного терцентру

10 квітня 2020

Сьогодні, 10 квітня, Ріпкинський  районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) отримав 361 продуктових наборів для одиноких людей похилого віку старше 80 років та осіб з інвалідністю 1 групи.

Підопічні терцентру, що проживають у Сибережі, Гучині та Вербичах сьогодні вже отримали таку допомогу. 

Доставку здійснюють соціальні працівники. При цьому обов’язково дотримуються карантинних правил.

До складу продуктового набору входять продукти і товари першої необхідності: крупи, макарони, цукор, сіль, олія, цитрусові, печиво, чай та інше.

Така благодійна акція особливо важлива для підтримки соціально вразливих верств населення в період карантину у зв’язку коронавірусною  інфекцією COVID -19.

Допомога надійшла в рамках реалізації спільного благодійного проєкта Міністерства соціальної політики України та корпорації «АТБ», який стартував 3 квітня.

На ініціативу адресної допомоги корпорація виділила сто мільйонів гривень.

Усього в регіони передадуть понад 570 тисяч продуктових наборів (крупи, макарони, цукор, сіль, рослинне масло, лимони, печиво, чай та інше). До 20 територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чернігівщини надійшло майже 8,7 тисячі продуктових наборів. Загальна потреба — 18,5 тисячі.

 

 

Головний спеціаліст з питань інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації