back

Звернення голови Ріпкинської районної державної адміністрації Геннадія ПОЛЯКА до жителів району

30 березня 2020

Шановні жителі району!


    Урядом запроваджено режим надзвичайної  ситуації на всій території України та продовжено карантин до 24 квітня.

   

Вкотре закликаю Вас до відповідальної поведінки в період карантину. 


   По можливосі максимально обмежтесь у пересуванні, дотримуйтеся особистої гігієни та  дистанції.

 

 Бутьте свідомими та для запобігання поширення коронавірусу утримайтесь від відвідування громадських місць.

 

Виходити з дому варто лише у разі найбільшої потреби, необхідно часто мити руки з милом, носити маски індивідуального захисту.

   

Під час всеукраїнського карантину особливо пильно стежте за власним здоров’ям та за появи перших симптомів респіраторних захворювань одразу звертайтеся до свого  сімейного лікаря.

   

Якщо ви повернулися із країни, де було виявлено COVID-19, забезпечте самоізоляцію на час інкубаційного періоду (протягом 14 днів).

   

Розумію, що усі карантинні заходи викликають у вас неабиякі незручності та обурення. Проте вони вкрай необхідні і спонукають жителів залишатися дома і, таким чином, вберегтися від зараження страшною недугою.

 

Районною державною адміністрацією здійснюються всі можливі заходи для забезпечення Центральної районної лікарні щодо запобігання поширення коронавірусної інфекції.

   

За ініціативи районної державної адміністрації для боротьби з коронавірусною інфекцією розпочато збір благодійних коштів для КНП „Ріпкинська центральна районна лікарня”.  Працівниками районної державної адміністрації одними з перших перераховані кошти на благодійний рахунок КНП „Ріпкинська центральна районна лікарня”.

 

Звертаюся до  керівників підприємств, установ, організайіц всіх форм власності, громадських організацій, небайдужих громадян з проханням надати благодійну допомогу КНП "Ріпкинська центральна районна лікарня" . 

 

Інформація про використання  благодійних надходжень лікарнею, буде оприлюднюватися на сайті районної державної адміністрації.

   

Закликаю жителів усіх населених пунктів Ріпкинського району чітко, неухильно й ретельно дотримуватися вимог і правил карантинного режиму.

   

Пам’ятайте: від вашої відповідальності залежить життя людей, які вас оточують, – знайомих, сусідів, рідних і найрідніших.

   

Гуртом, дотримуючись простих правил, ми зможемо протистояти хворобі.

 

Будьмо всі здорові!