back

Громадське обговорення обсягу стратегічної екологічної оцінки детального плану території для будівництва сонячної електростанції

20 березня 2020

Відповідно ст. 2 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» Ріпкинською районною державною адміністрацією розпочата процедура стратегічної екологічної оцінки «Детальний план території земельної ділянки площею 90,0000 га, яка розташована за межами населених пунктів Неданчицької сільської ради, Ріпкинського району, Чернігівської області, для будівництва об’єкту сонячної енергетики (сонячна електростанція)».

Для громадського обговорення зміст заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки розміщений на офіційному вебсайті Ріпкинської РДА в рубриці "Галузева інформація", підрубрика "Містобудування та архітектура" (СЕО).

Строк  громадського  обговорення заяви – 16 днів з дати даної публікації.

Відповідальний за організацію розгляду – начальник відділу з питань житлово-комунального господарства, цивільного захисту, містобудування та архітектури Кравець Віктор Олексійович.

Пропозиції  до проєкту містобудівної документації подаються до Ріпкинської районної  державної адміністрації (смт Ріпки, вул. Святомиколаївська,85, Ріпкинського району, Чернігівська обл., відділ з питань житлово-комунального господарства, цивільного захисту, містобудування та архітектури РДА, тел. (04641) 2-31-72).

 

За повідомленням відділу з питань
житлово-комунального господарства,
цивільного захисту, містобудування та архітектури РДА