back

Голова РДА Геннадій Поляк відзвітував про результати роботи райдержадміністрації за минулий рік

12 березня 2020

Публічний звіт голови Ріпкинської районної державної адміністрації Геннадія Поляка відбувся сьогодні, 12 березня, у райдержадміністрації. 

Нагадаємо, що у відповідності до статті 45 Закону України «Про державну службу» керівники органів виконавчої влади щорічно виступають з публічним звітом про підсумки діяльності відповідного державного органу.

На цю зустріч запрошувалися всі бажаючі, оголошення про звіт  анонсувалося у відповідності до чинного законодавства.

Геннадій Поляк зустрівся із представниками громадськості та відзвітував про результати роботи виконавчої влади Ріпкинщини у 2019 році.

- Усе, що зроблено, нам вдалося досягти завдяки спільній діяльності місцевих жителів, депутатського корпусу райради,  керівників закладів і установ району  та звичайно, працівників РДА. Я вдячний вам усім, що не побоялися щось змінити на краще, у нас вийшло досягти задумане. Це наш спільний результат! Цей рік не був легким, але все-таки ми маємо позитивні результати. До речі, за  результатами моніторингу соціально-економічного розвитку районів і міст обласного підпорядкування за 2019 рік Ріпкинський район посідає п’яте місце.  Зокрема, 4 місце – з фінансової самодостатності та 6 місце – з економічної ефективності, - зазначив Геннадій Поляк.

Під час обговорення звітної доповіді свої запитання мали можливість поставити присутні представники Громадської ради, громадських організацій, керівники підприємств, установ та організацій району. Вони стосувалися розвитку житлово-комунального господарства, інфраструктури, медицини, спорту. 

 - Я намагаюся робити все для того, щоб люди в районі відчули покращення життя.  

Детально з публічним звітом голови райдержадміністрації можна ознайомитися нижче.


Головний спеціаліст з питань інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
районної державної адміністрації