back

У Ріпках привітали жінок зі святом весни

06 березня 2020

На изображении может находиться: 2 человека, люди стоят, костюм и в помещенииНапередодні Міжнародного жіночого дня, сьогодні, 6 березня, у Ріпкинському  районному будинку культури вітали жінок Ріпкинщини. Організатор - відділ культури, сім'ї, молоді та спорту Ріпкинської райдержадміністрації.

Звертаючись до учасниць зібрання, голова Ріпкинської районної державної адміністрації Геннадій Поляк зазначив, що з прадавніх віків жінку в Україні величали берегинею. Поняття Батьківщина, Україна, Мати однаково дорогі для кожного з нас. Це - свято краси, гармонії й кохання. Без вас – матерів, дружин, сестер, доньок, колег неможливо уявити наш світ. І він – цей світ, у якому жінка, прекрасний.

- Наші рідні і красиві! Це для вас прийшла весна! Своєю чарівністю ви прикрашаєте світ, перетворюєте його на краще. Милі українки! Кожна з вас особлива – сяйте та квітніть любов’ю! Нехай всі дивляться на вас із захопленням і, яка не була б віком погода, нехай у вашому серці буде ясно, тепло від уваги й любові друзів, рідних і коханих. Бажаю чарівного настрою, ніжних чоловічих обіймів, запаморочливих успіхів, захоплень до душі, сімейної стабільності, яскравих емоцій і вражень, фінансової незалежності, щасливих усмішок і безліч таких чарівних днів, як жіноче свято – 8 Березня! Залишайтесь завжди милі, ніжні, щирі, чарівні і розумні, і вродливі, і веселі, і прості!  Задоволення і насолоди від життя, приємних сюрпризів та добрих подарунків від долі, справжнього щастя і нев’янучої краси, приємних відчуттів і компліментів, романтичного стану любові і захоплення! Миру в сім’ї, здоров’я в тілі, радості в очах, спокою в душі, любові в серці, легкості в ногах, приємних слів у вухах і краси букетів у руках,- привітав Геннадій Поляк та вручив  Почесні відзнаки райдержадміністрації.

До привітань долучились голова Ріпкинської районної ради Роман Шупель та ріпкинський селищний голова Сергій Гарус.

Яскравим презентом до свята стали номери творчих і дитячих колективів Ріпок, які подарували приємні емоції та гарний настрій всім присутнім, створили справжню весняну атмосферу.

Почесними грамотами районної державної адміністрації нагороджено:

за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня:

ДЯТЕЛ Віру Михайлівну, багатодітну матір, яка народила та виховує  трьох  дітей,

МОРОЗОВУ Лідію Іванівну, матір-героїню, яка народила та виховала п’ятьох дітей;

за  сумлінну працю в системі охорони здоров’я, високий професіоналізм та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня:

ЛИСЕНКО Ірину Василівну, сестру медичну загальної практики-сімейної медицини Ріпкинської амбулаторії ЗПСМ КНП «Ріпкинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги»;

ОСТАПЕНКО Лідію Семенівну, ветерана праці, з нагоди 90-річчя від Дня народження та  з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня;

ПАРИХІНУ Наталію Олександрівну, завідувача Центральної районної аптеки № 9 ТОВ «Ліки України», за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Міжнародного жіночого  дня  8 Березня;

за багаторічну сумлінну працю в системі охорони здоров’я, високий професіоналізм та з нагоди Міжнародного жіночого  дня  8 Березня:

СТЕЛЬМАХ Світлану Михайлівну, молодшу медичну сестру-прибиральницю КНП «Ріпкинська центральна районна лікарня»;

ЧЕРВЯК Валентину Григорівну, сестру медичну приймально-діагностичного відділення з пунктом невідкладної екстреної медичної допомоги КНП «Ріпкинська центральна районна лікарня»;

ШОВКОВУ Тамару Олександрівну, старшого кухаря кулінарного комбінату Ріпкинського сільського споживчого товариства, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Міжнародного жіночого  дня  8 Березня;

ШЕПЕЛЬ Тетяну Олександрівну, інспектора сектору реагування патрульної поліції № 3 Ріпкинського відділення поліції Чернігівського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області, за зразкове виконання службових обов’язків, сумлінну працю по забезпеченню правопорядку та з нагоди Міжнародного жіночого  дня 8 Березня.

За зразкове виконання службових обов’язків,  сумлінну працю по забезпеченню правопорядку та з нагоди Міжнародного жіночого  дня  8 Березня Подяку голови районної державної адміністрації оголошено:

ЖМАКІНІЙ Юлії Олександрівні, інспектору сектору реагування патрульної поліції № 2 Ріпкинського відділення поліції Чернігівського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області. 

На изображении может находиться: 4 человека, люди стоят

На изображении может находиться: 2 человека, люди сидят и костюм

На изображении может находиться: 2 человека, люди стоят, костюм и в помещении

На изображении может находиться: 6 человек, люди сидят, люди стоят и в помещении

На изображении может находиться: 2 человека, люди стоят и костюм

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и в помещении

На изображении может находиться: 5 человек, люди стоят, обувь и в помещении

На изображении может находиться: 8 человек, свадьба

 

 

Головний спеціаліст з питань інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
районної державної адміністрації