back

Громадська рада підсумувала минулорічну роботу та окреслила плани на поточний рік

02 березня 2020

Сьогодні відбулося перше у 2020 році засідання Громадської ради при райдержадміністрації.

Напочатку учасники засідання розглянули питання  роботи громадської організації «Ріпкинська місцева (районна) організація «Всеукраїнське фізкультурно-спортивного товариство «Колос» та перспектив розвитку спорту в районі, про що доповів голова цієї організації  Микола Голік. 

Сьогодні незалежно від вікової категорії існує велика залежність населення від сучасних засобів комунікацій та комп’ютера. Найбільш суттєве значення для залучення громадян до занять спортом мають бажання поліпшити здоров’я, бажання бути привабливим, розташування поблизу помешкання спортивних майданчиків, спорзалів. Наявність висококваліфікованих кадрів, спортивні досягнення, розвиток спортивної інфраструктури при відповідній інформаційній підтримці сприятимуть збільшенню числа жителів, що займаються спортом і активно проводять свій вільний час.

Далі  Микола Голік у своїй звітній доповіді підсумував роботу Громадської ради минулого року, зазначивши, що вона була досить таки насиченою. Звичайно, є проблемні питання, над розв’язанням яких працюватимуть і в поточному році. Наприклад, це стосується організації дозвілля молоді.

З питаннями, які розглядала Громадська рада, можна детально ознайомитись на вебсайті Ріпкинської РДА у рубриці «Новини Громадської ради».

У ході обговорення орієнтовного плану роботи на 2020 рік, Громадська рада вирішила розглядати найбільш актуальні для громадськості питання.

Для цього необхідно проводити широке громадське обговорення за участю експертів та зацікавлених сторін.

Визначившись із порядком денним, наступне засідання громадські активісти запланували на квітень.

 
Головний спеціаліст з питань інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
районної державної адміністрації