back

У Ріпкинській РДА відбулось навчання для державних службовців

21 лютого 2020

У Ріпкинській районній державній адміністрації днями відбулося навчання державних службовців апарату та структурних підрозділів адміністрації щодо нововведень у розробленні посадових інструкцій державних службовців, формування конкурсної комісії на зайняття посад державної служби та діяльності дисциплінарної комісії з розгляду дисциплінарних справ.

Розпочинаючи навчання,  керівник апарату районної державної адміністрації Тетяна Кухаренко наголосила на необхідності дотримання вимог законодавства при розробленні посадових інструкцій.

Головний спеціаліст відділу юридичного забезпечення, управління персоналом та запобігання корупції апарату районної державної адміністрації Тетяна  Остапенко ознайомила присутніх із новим Порядком розроблення посадових інструкцій державних службовців категорій «Б» та «В». та Методичними рекомендаціями щодо окремих питань підготовки посадових інструкцій державних службовців категорій «Б» та «В».

Також вона розповіла про порядок формування конкурсної комісії на зайняття посад державної служби, в тому числі про особливості її формування в малочисельних структурних підрозділах зі статусом юридичної особи публічного права.

Про  деякі питання діяльності дисциплінарної комісії з розгляду дисциплінарних справ поінформував начальник відділу юридичного забезпечення, управління персоналом та запобігання корупції апарату районної державної адміністрації Сергій Остапенко.

 
 

Головний спеціаліст з питань інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації
за інформацією відділу юридичного забезпечення,
управління персоналом та запобігання корупції апарату РДА