back

Схід громадян в селі Малий Листвен

07 лютого 2020

В районі продовжуються щорічні звіти сільських голів перед громадянами населених пунктів. Так,  6 лютого, збори громадян пройшли в   селі Малий Листвен. У сході  взяли участь заступник голови районної державної адміністрації Світлана Тризна, в.о. начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олексій Кульгейко, інспектор Ріпкинського РВ Управління ДСНС України в Чернігівській області Владислав Уланович,  депутат районної ради Артем Полосьмак.

У своєму виступі Світлана Тризна зупинилася на актуальних на сьогодні питаннях децентралізації, медичної реформи та соціально-економічному розвитку району.

Сільський голова Микола Булах прозвітував про проведену роботу за звітний період. На зборах було  порушено чимало  питань,  серед яких:  благоустрій  населених пунктів, автобусне  сполучення, соціальний захист населення, забезпечення  питною водою населення, орендної плати за земельні ділянки.

На території ради сільськогосподарську діяльність здійснюють два підприємства: ТОВ ім. Шевченка та ТОВ «Дружба Нова». Представники господарств відповіли на численні запитання щодо розміру орендної плати за паї в 2020 році, терміни дії договорів оренди, а також озвучили перелік послуг, які товариства готові надавати мешканцям сіл, можливості щодо допомоги у благоустрої сіл та участі у різноманітних соціальних проектах.

 

 

Головний спеціаліст з питань інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації