back

Про плани на майбутнє обговорили на сходах громадян у селах Убіжичі та Красківське

04 лютого 2020

На початку року,  згідно законодавства,  голови сільських та селищних рад звітують перед громадою про соціально-економічний розвиток територій та виконання бюджету громади за минулий рік.

Вчора, 3 лютого, загальні збори громадян відбулися у Красківському та Убіжичах. До сходів долучилися заступник голови райдержадміністрації Світлана Тризна, представники районних служб, сільськогосподарських підприємств, які орендують землі жителів громади. 

Про вже зроблене у 2019 році  прозвітував красківський сільський голова Ігор Літошко та розповів над чим працюватимуть у 2020 році.

Заступник голови РДА Світлана Тризна у своїй промові акцентувала  увагу жителів  на позитивних тенденціях соціально-економічного розвитку району, реформуванні первинної та вторинної медичної допомоги, а також на актуальному для населення питанні - приєднання до ОТГ.  

На зборах жителі громади порушували питання будівництва свердловин для забезпечення якісною питною водою, ремонту дорожнього покриття, яке пошкоджує великогабаритний транспорт, видалення аварійних дерев, прибирання сміття, підвищення відсотка орендної плати за паї сільгосппідприємствами, надання субсидії,  розчищення ставків,   розроблення генеральних планів сіл Красківське та Убіжичі, проведення інвентаризації земельних ділянок в межах населених пунктів, відсутності інформування сільгосппідприємствами населення про авіо-хімічну обробку полів  тощо.

 

 

Головний спеціаліст з питань інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації