back

Різдвяний настрій

08 січня 2020

У світлий день Різдва Христового, 7 січня, в районному будинку культури відбувся традиційний святковий концерт естрадно – духового оркестру «Різдвяний настрій».

Колектив оркестру заволодів серцями глядачів, повів у світ чарівної музики і пісні, зачарував злагодженістю, віртуозністю, справжнім професіоналізмом. Справжньою окрасою свята стали виступи солістів оркестру – Марини Мохнач, Юлії Дуфін, Ольги Тищенко, Олени Лободи, які на сцені почувалися впевнено та невимушено, артистично та емоційно передавали характер твору. Родзинкою святкового концерту став виступ народної артистки України – Марини Гончаренко. Ведучим концерту був заслужений артист України Олексій Биш.

Слова вдячності, квіти, привітання отримали учасники концерту за майстерність, подарований чудовий настрій та відпочинок.

Естрадно – духовий оркестр - це професійний творчий колектив, відомий своїми виступами як в районі, так і в області. Він має багату творчу біографію і завжди є окрасою будь якого концерту. Колективом керує Владислав Писарєв. Він постійно працює над оновленням репертуару, який включає в себе різноманіття жанрів від української сучасної пісні до естрадно – джазового. Нині колектив має неабиякий професійний потенціал, перебуває в стані активного творчого пошуку і готовий до нових творчих здобутків.












За інформацією Ріпкинського
районного будинку культури