back

Пригода в казковому лісі

03 січня 2020

Такі довгоочікувані новорічні свята…У ці дні по-особливому віриться в чудеса, які неодмінно здійсняться… Зима-чарівниця це не тільки сніг та мороз (вони (сніг та мороз) обов’язково прийдуть), а й радість новорічних ялинок, зимові канікули, розваги, пустощі, нові зустрічі…

Веселими та радісними стали новорічні свята для гостей Ріпкинського районного Центру дитячої та юнацької творчості – учнів закладів загальної середньої освіти району та дітей учасників АТО (ООС), дітей з багатодітних родин. 3 січня для них педагогами та вихованцями Центру було проведено новорічні ранки. Завітала привітати гостей заступник голови районної державної адміністрації Світлана Тризна, яка побажала дітям та їх батькам здоров’я, благополуччя, здійснення мрій та Божого благословення.

«Пригода в казковому лісі» - так називалася новорічна вистава, підготовлена вихованцями закладу, у якій було все: Бабуся Ягусівна зі своїми дівчатками (Кікіморкою, Кішечкою та Летючою Мишкою), Кощій зі своїми Павуками, Чарівна Фея та супер-герой Бетмен, Снігуронька та Дід Мороз. Звичайно все закінчилося добре, Снігуроньку врятували, зло перевиховали.

А потім діти водили хороводи, співали в караоке й танцювали «циганочку», грали в ігри, приймали участь в майстер-класах, які підготували наші педагоги.

Загалом було весело й цікаво. А це запорука гарного настрою, позитивних емоцій на ввесь рік. Кожен учасник свята, крім гарних емоцій, отримав солодкі подарунки, які придбані коштом районного бюджету.



















За інформацією Ріпкинського районного Центру
дитячої та юнацької творчості