back

Відвідали родини загиблих захисників

26 грудня 2019

Одним із пріоритетних напрямів роботи райдержадміністрації є соціальний захист та соціальна підтримка родин загиблих захисників. І ось напередодні новорічно-різдвяних свят заступник голови районної державної адміністрації Світлана Тризна відвідала родини загиблих воїна-афганця Віталія Савенка, Героя Небесної Сотні Андрія Мовчана, учасників АТО Дмитра Куриленка, Дмитра Шелупця та Романа Лося за місцем їх проживання.

Пам'ять про наших земляків буде жити вічно. Їхній подвиг – неоцінений. Ми і на далі будемо всіма силами підтримувати родини, хоча й не в змозі компенсувати усю біль втрат. Збережемо спогади про кожного з Героїв.

Ці зустрічі носили одночасно зворушливий та радісний характер. Під час спілкування говорили про наболіле та повсякденне життя.

Світлана Тризна поспілкувалася та привітала з новорічно-різдвяними святами матерів загиблих воїна-афганця Віру Савенко, Героя Небесної Сотні Валентину Мовчан, матерів учасників АТО Світлану Куриленко, Наталію Шелупець та Любов Лось, побажавши їм від імені голови районної державної адміністрації та себе особисто міцного здоров’я, довгих років життя, миру та добробуту, а також вручила подарункові набори.








Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації