back

Шановні жителі Ріпкинщини! У ці передсвяткові дні прийміть найщиріші вітання з прийдешніми Новим 2020 роком та Різдвом Христовим!

28 грудня 2019

Новорічні та різдвяні свята традиційно є родинними, сповненими віри, надії та радості.

Напередодні ми говоримо про досягнення і успіхи, підсумовуємо зроблене і, звичайно ж, плануємо гарні справи на майбутнє.

Ріпкинщині є чим пишатися. Багато важливих подій відбулось за 2019 рік, нашими спільними зусиллями зробили чимало добрих справ. Ріпкинський район — серед лідерів за показниками соціально-економічного розвитку в області, входить у п’ятірку найкращих.

За всі досягнення в районі - величезна подяка кожному з вас. Це – результат нашої спільної праці. Ми працюємо задля того, щоб наші діти почували себе захищеними, у жителів - покращувалось життя, а район розвивався.

Дякую усім і кожному, хто прагне та вірить. Сподіваюся на вашу підтримку, нехай наступний рік об’єднає нас на нові звершення на користь громади району. Тільки разом ми збережемо все краще, що маємо та спільними зусиллями досягнемо успіхів.

Нехай 2020 рік принесе Ріпкинському краю, Чернігівщині та всій Україні довгоочікуваний мир та спокій, а кожній родині – здоров’я, добробут, удачу та втілення найзаповітніших мрій. Нехай велич свят і сяйво вогнів новорічних ялинок дарують вам і вашим родинам бадьорий настрій, велику радість, віру і любов!

З новорічними та різдвяними вас святами!

З повагою і найкращими побажаннями


Геннадій ПОЛЯК,
голова районної
державної адміністрації