back

Бюджет Ріпкинщини на 2020 рік прийнято

24 грудня 2019

Сьогодні відбулася двадцять четверта сесія Ріпкинської районної ради сьомого скликання. Участь у засіданні взяв голова райдержадміністрації Геннадій Поляк. Головне питання – затвердження бюджету на 2020 рік.

Після обговорення бюджет було прийнято одноголосно. Дохідна частина бюджету визначена в сумі більше 105,5 мільйона гривень, передбачені витрати – 105,5 мільйона.

З цього питання голова райдержадміністрації Геннадій Поляк сказав, що цьогоріч ми працювали на покращення стану справ у всіх сферах життя району, серед основних напрямків, на які одразу ж спрямували свої зусилля - освіта, медицина, розвиток інфраструктури. У школи необхідне обладнання закуплено, всі заплановані роботи по Вербицькій ЗОШ на початку 2020 року будуть виконані.

- Стосовно медицини - ми максимально підтянули сюди все, що можливо - закупили необхідне медобладнання, у районі вже є новий автомобіль швидкої медичної допомоги від держави, невдовзі очікуємо ще один. Визначені основні пріоритети, за якими розвиватиметься район у подальшому. Окрім коштів з районного бюджету, ми зможемо залучити також і кошти Державного фонду регіонального розвитку, що дозволить розвивати різні сфери життєдіяльності району, зокрема, вже погоджено проєкт по капітальному ремонту лікувального корпусу КЗ "Ріпкинська ЦРЛ" з заміною даху, вікон, утеплення фасадів та горища, - зазначив Геннадай Поляк.

Зокрема, на сьогоднішній сесії Ріпкинської районної ради депутати ще затвердили такі важливі питання:

Програму економічного і соціального розвитку району на 2020 рік;

Програму фінансового забезпечення виконання Ріпкинською районною державною адміністрацією повноважень, делегованих їй Ріпкинською районною радою на 2020 рік;

районну Програму «Організація харчування учнів у ІІ семестрі 2019-2020 навчального року та у пришкільних таборах»;

районну Програму відшкодування вартості проїзду хворим з хронічною нирковою недостатністю на 2020 рік;

районну Програму забезпечення дров’яним паливом управління соціального захисту населення Ріпкинської районної державної адміністрації на 2020 рік;

внесення змін до районної цільової Програми «Цукровий діабет» на 2019-2020 роки.

Голова РДА Геннадій Поляк подякував усім за плідну співпрацю на користь громади району, привітав присутніх з прийдешніми новорічними та різдвяними святами, побажав усім міцного здоров’я, миру, добробуту, віри та втілення найзаповітніших мрій.










Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації