back

В РДА провели навчання працівників апарата та структурних підрозділів

20 грудня 2019

У Ріпкинській РДА вчора, 19 грудня, відбулося внутрішнє навчання працівників апарата та структурних підрозділів районної державної адміністрації.

Головна тема: «Індивідуальна програма підвищення рівня професійної компетентності державного службовця». Також мова йшла про визначення завдань і ключових показників для оцінювання службової діяльності на 2020 рік.

На навчанні розглянули основні аспекти та строки складання індивідуальної програми підвищення рівня професійної компетентності державного службовця, а також надано рекомендації щодо її заповнення та виконання згідно чинного законодавства.

Типовий порядок проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців

Методичні рекомендації щодо визначення ключових показників результативності, ефективності та якості службової діяльності державних службовців, які займають посади державної служби категорій "Б" і "В"

Про затвердження Методичних рекомендацій щодо складання та моніторингу виконання індивідуальної програми підвищення рівня професійної компетентності державного службовця (індивідуальної програми професійного розвитку)

Роз'яснення щодо складання індивідуальної програми підвищення рівня професійної компетентності (індивідуальної програми професійного розвитку)

Керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Кухаренко наголосила на необхідності дотримання строків складання та виконання індивідуальних програм підвищення рівня професійної компетентності державних службовців.

Другим питання порядку денного присутні обговорили забезпечення пожежної безпеки у райдержадміністрації. Зокрема, начальник відділу з питань житлово-комунального господарства та цивільного захисту районної державної адміністрації Віктор Кравець розповів як правильно самостійно користуватись вогнегасником.










Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації