back

Центр первинної медико-санітарної допомоги Ріпкинщини отримав сучасний автомобіль швидкої допомоги

11 грудня 2019

Сьогодні новий автомобіль швидкої медичної допомоги Toyota Land Cruiser 150, тип А1 з усім необхідним медичним обладнанням від Президента України Володимира Зеленського, спільно з благодійним фондом Ріната Ахметова, отримало КНП "Ріпкинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги".

Комплектація автомобіля - це основні ноші/ноші каталка, приймальний пристрій для нош, пристрій для перенесення пацієнта, що сидить, матрац для транспортування, довга спинна дошка з пристроєм іммобілізації голови та ременями безпеки для дорослих, шийний та верхньоспинний пристрій іммобілізації, набір для екстренних пологів, електрокардіограф, дефібрилятор, сумка для невідкладної допомоги, особисті засоби від інфекції, матеріали для очищення та дезинфекції, мішки дихальні типу АМБУ багаторазового використання для дітей та дорослих.

Сучасний автомобіль, обладнаний за найкращими європейськими стандартами, забезпечить жителям з найвіддаленіших сіл оперативне надання медичних послуг. Вони мають підвищену прохідність. Тож лікарі за будь-яких погодних умов і стану доріг зможуть на них дістатися до пацієнтів.

У Чернігівській області такі швидкі-позашляховики отримали Городнянський, Ріпкинський та Семенівський райони.

 




























 

 

 


Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарата районної державної адміністрації