back

Геннадій Поляк здійснив робочий візит у Вербицьку ЗОШ

04 грудня 2019

Голова Ріпкинської райдержадміністрації Геннадій Поляк сьогодні, 4 грудня, здійснив робочу поїздку у Вербицьку громаду, де побував у загальноосвітній школі.

Геннадій Поляк разом із вербицьким сільським головою Наталією Авраменко перевірили стан приміщень Вербицької ЗОШ І-ІІІ ступенів, матеріально-технічне оснащення, впровадження концепції Нової української школи у закладі.

Наразі у Вербицькій школі навчається 91 учнів. Із сусідніх сіл - Сибережі, Великих Осняків, Звеничева, Голубичів, Новоукраїнського, Гучина дітей підвозять до закладу шкільним автобусом. З жовтня 2017 року заклад опалюється альтернативними видами палива, адже введена в дію нова котельня обладнана двома твердопаливними котлами, також на виконання заходів з енергозбереження замінено у деяких кабінетах школи 14 вікон на металопластикові. Цьогоріч за кошти районного бюджету закуплено обладнання для підключення усіх кабінетів 8 закладів загальної середньої освіти до мережі інтернета, в тому числі і Вербицької ЗОШ.

Головною проблемою для закладу залишається облаштування внутрішніх вбиралень. Вербицька ЗОШ побудована у 1991 році, згідно проєкту у приміщенні виділено 4 кімнати для облаштування вбиралень, які раніше працювали, але зараз ці приміщення потребують термінового ремонту.

Геннадій Поляк зазначив, що цю проблему необхідно вирішити якнайшвидше, залучивши експертів, будівельників та надав відповідні доручення.












Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
районної державної адміністрації