back

Засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання молоді

05 грудня 2019

На базі Добрянського молодіжного центру вчора, 4 грудня, відбулося чергове виїзне засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання молоді.

На порядку денному - національно-патріотичне виховання молоді на території Добрянської селищної ради.

Відкриваючи засідання, заступник голови районної державної адміністрації Світлана Тризна наголосила на тому, що державна політика в сфері національно-патріотичного виховання є пріоритетною та особливо актуальна в умовах сьогодення.

Директор Добрянського молодіжного центру Оксана Козачкова докладно розповіла про заходи, які проходять в цьому закладі, а їх дуже багато, і що головне всі діти, молодь приходять в центр за власним бажанням.

Ліна Образцова, заступник директора Добрянської ЗОШ I-III ступенів з виховної роботи, поінформувала, що школа дуже багато уваги приділяє саме національно-патріотичному вихованню дітей та молоді, в тому числі і у плідній співпраці з молодіжним центром.

Голова ветеранської організації Добрянської селищної ради Галина Гусак розповіла про роботу, яку проводить ветеранська організація у цьому напрямку. Діти та молодь громади активно долучаються до заходів з опіки над ветеранами Другої світової війни, ліквідаторами на ЧАЕС, учасниками АТО, адже всі ці люди, без виключення, потребують уваги і підтримки.

Підбиваючи підсумки, голова координаційної ради Світлана Тризна наголосила на тому, що потрібно спільними зусиллями школи, молодіжного центру, ветеранської організації та селищної ради проводити національно-патріотичне виховання дітей та молоді, особливо в умовах сьогодення на прикордонній території.






За повідомленням відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту
районної державної адміністрації