back

Цьогоріч у районі у громадських роботах взяли участь понад 200 безробітних

04 грудня 2019

Про організацію громадських робіт для безробітних йшлося на засіданні «круглого столу», яке відбулося сьогодні, 4 грудня, у Ріпкинській районній філії Чернігівського обласного центру зайнятості за участю голови Ріпкинської РДА Геннадія Поляка.

- Робота в цьому напрямку проводиться велика і це дуже важливо. Адже це не лише матеріальна підтримка шукачам роботи, а й велика користь для громади, - зазначив голова РДА Геннадій Поляк.

За словами директора філії Вячеслава Бєлогури, громадські роботи є важливою складовою повернення безробітних до зайнятості, адже у сільській місцевості не завжди можна знайти постійну роботу.

Цьогоріч до організації громадських робіт долучилися 13 сільських і селищних рад. Більше 200 безробітних Ріпкинського району взяли участь у громадських роботах. Люди працювали на роботах по екологічному захисту навколишнього середовища (роботи, пов’язані з благоустроєм, прибиранням територій, збір макулатури, поліетиленових пляшок, відходів пінопласту), а також на впорядкуванні придорожніх смуг.

Головам громад запропоновано у 2020 році збільшити перелік видів громадських робіт, зокрема - надання допомоги соціально вразливим верствам населення, в першу чергу інвалідам, сім’ям загиблих чи постраждалих учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил на сході країни.












Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
районної державної адміністрації