back

Оздоровлення та відпочинок дітей: підсумки-2019 та плани-2020

22 листопада 2019

Районна міжвідомча комісія з питань організації оздоровлення та відпочинку дітей сьогодні, 22 листопада, на своєму засіданні підбила підсумки цьогорічного сезону.

- Маємо значні позитивні напрацювання в цьому напрямку. Цьогоріч на забезпечення роботи пришкільних таборів з районного бюджету сума збільшена - 418,6 тисячі гривень, сума на харчування дітей також збільшена і склала 30 гривень на 1 дитину. Згідно планів пришкільні табори очікували 650 дітей, а відвідало - 850. Приємно, що наші пришкільні табори займають перші місця в обласному конкурсі на кращий заклад відпочинку. Разом з тим нам є що вдосконалювати. Зараз формуються бюджети на 2020 рік. Необхідно відповідально підійти до цього питання, не допустити скорочення видатків на оздоровлення та відпочинок, а, по можливості, досягти їх збільшення, - зазначила заступник голови Ріпкинської РДА Світлана Тризна, яка керувала роботою комісії.

Головний спеціаліст відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту РДА Антоніна Мохнач поінформувала присутніх про показники, яких вдалося досягти у цьому напрямі.





Під час засідання комісії детально проаналізовано проблеми й здобутки минулого оздоровчого сезону, а також намічено плани на майбутнє. Пріоритетними залишаються максимальне забезпечення оздоровчими та відпочинковими послугами дітей соціально вразливих категорій, безумовне дотримання стану протипожежної безпеки закладів та повноцінне харчування дітей.








Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
районної державної адміністрації