back

«Україна гідна свободи»: на Ріпкинщині вшанували Героїв

21 листопада 2019

6 років тому, 21 листопада 2013 року, на майдані Незалежності в Києві зібралися перші учасники Євромайдану, який переріс у Революцію Гідності.

Сьогодні, 21 листопада, пам’ять загиблого земляка, Героя Небесної Сотні Андрія Мовчана, учасників Революції Гідності та всіх борців за гідність і свободу вшанували у Ріпках.

Біля меморіального комплексу Героям АТО та Небесної Сотні у парку Слави зібралися заступник голови районної державної адміністрації Світлана Тризна, керівник апарату РДА Тетяна Кухаренко, ріпкинський селищний голова Сергій Гарус, матір загиблого учасника АТО Дмитра Шелупця Наталія Шелупець, військові, представники духовенства, закладів, установ Ріпок та громадськість.

Учасники заходу поклали квіти до меморіального комплексу та cхилили голови під час хвилини мовчання.

Благочинний Ріпкинського району, настоятель Святомиколаївського храму, митрофорний протоієрей отець Іоанн Голоботовський провів заупокійну литію. Учасники церемонії запалили свічки пам’яті за загиблими.

















У Великих Осняках, де народився Герой України, Герой Небесної Сотні Андрій Мовчан, заступник голови РДА Світлана Тризна, матір Андрія Валентина Іванівна, сиберізький сільський голова Володимир Хоменко, вчителі та учні Вербицької ЗОШ І-ІІІ ступенів поклали квіти до пам'ятного знаку та на могилу Героя, в знак світлої пам’яті, cхилили голови у скорботній хвилині мовчання.

Слава Героям! Герої не вмирають!







У селі Вишневе заступник голови РДА Світлана Тризна разом із вишнівським сільським головою Таїсією Теребило, директором Вишнівської ЗОШ І-ІІ ступенів Анатолієм Лаптієнком та учнівською молоддю вшанували пам'ять та поклали квіти до пам'ятної дошки загиблому учаснику АТО Роману Лосю, що розміщена на фасаді вишнівської школи.

Вічна їм слава! Герої не вмирають!






Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
районної державної адміністрації