back

Ріпкинська районна організація ветеранів України провела XІІ звітно-виборчу конференцію

07 листопада 2019

У Ріпкинській райдержадміністрації сьогодні, 7 листопада, відбулася дванадцята звітно-виборча конференція Ріпкинської районної організації ветеранів України.

У роботі конференції взяли участь учасники ветеранських організацій району, голова РДА Геннадій Поляк, його заступник Світлана Тризна, заступник голови районної ради Світлана Ткаченко, керівники закладів та установ району, які обслуговують ветеранів, а також перший заступник голови Чернігівської обласної організації ветеранів України Анатолій Скуратович, представник Міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України у Чернігівській області Оксана Петренко, директор Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимир Бобруйко, представник ГУ ПФУ в Чернігівській області, голова координаційної ради ветеранських організацій силових структур Чернігівської області Валерій Мекшун та начальник Головного управління Державної казначейської служби України у Чернігівській області Анатолій Літош.

- Запевняю, що районна влада не стоїть осторонь і у тісній співпраці з органами місцевого самоврядування підтримує ветеранів. Ми всі повинні поважати і підтримувати пенсіонерів, людей похилого віку, ветеранів, завжди про них дбати і думати. Усі наші зусилля направлені на покращення життя людей району, - зазначив голова райдержадміністрації Геннадій Поляк та привітав з нагоди дня народження члена районної ради ветеранів Ірину Вольську-Баскевич і учасника бойових дій Другої світової війни Костянтина Овчинкіна, побажавши їм міцного здоров’я, наснаги, миру ти злагоди.

На конференції про роботу районної організації ветеранів за період 2015-2019 р. звітував в.о. її голови Олександр Голік. Присутні також заслухали звіт ревізійної комісії цієї організації та проголосували за обрання Олександра Голіка на посаду голови районної організації ветеранів.

На сьогодні організація нараховує майже 8 тисяч ветеранів війни і праці, серед них 13 учасників бойових дій Другої світової війни. Робота Ріпкинської районної організації ветеранів направлена на вирішення соціально важливих питань ветеранів, захист їх правових та економічних інтересів.

Представники обласних структур відповіли на питання присутніх та, по закінченню конференції, провели особистий прийом ветеранів і пенсіонерів.












Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
районної державної адміністрації