back

Голова райдержадміністрації Геннадій Поляк привітав працівників дорожньої служби

25 жовтня 2019

В Україні щорічно в останню неділю жовтня автомобілісти і дорожники відзначають своє професійне свято.

З цієї нагоди у Ріпках сьогодні, 25 жовтня, керівники району та селищ привітали працівників ДРП-1 філії "Чернігівська ДЕД" дочірнього підприємства «Чернігівський облавтодор».

У Ріпкинському районі протяжність мережі автомобільних доріг загального користування складає близько 470 кілометрів, нараховується більше 22 мостів. Цьогоріч проведено поточний та середній ремонт 3,5 кілометра автошляхів місцевого значення, ліквідовано ямковість та руйнування покриття на площі понад 21 тисяча квадратних метрів.

Голова РДА Геннадій Поляк подякував працівникам дорожньої служби за їх професіоналізм у роботі та побажав міцного здоров'я, добробуту, миру та злагоди в родинах.

- Ваша служба дуже важлива для забезпечення життєдіяльності жителів району. Адже саме від стану доріг залежить якість і своєчасність забезпечення потреб громадян - рух автобусів до шкіл, оперативне надання послуг швидкої медичної допомоги, забезпечення віддалених населених пунктів продуктами харчування. Ми зробимо все можливе для злагодженої роботи дорожньо-ремонтного підприємства в нашому районі, – зазначив очільник району.

Кращі фахівці галузі отримали відзнаки районної державної адміністрації, районної ради, Ріпкинської, Замглайської селищної ради та облавтодору.

За сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня автомобіліста та дорожника Почесною грамотою районної державної адміністрації нагороджено:

МОРОЗА Віктора Пантелійовича, водія автотранспортних засобів першого класу ДРП-1 філії «Чернігівська ДЕД»;

САВЧЕНКА Віктора Володимировича, дорожнього робітника ДРП-1 філії «Чернігівська ДЕД».
















Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
районної державної адміністрації