back

У Клубівці відбулася громадська приймальня голови РДА

24 жовтня 2019

У Клубівці сьогодні, 24 жовтня, відбулася громадська приймальня голови Ріпкинської райдержадміністрації Геннадія Поляка спільно з керівником апарату райдержадміністрації Тетяною Кухаренко.

У ході зустрічі голова РДА розповів про те, що зроблено в районі для розвитку медицини, освіти, житлово-комунального господарства.

- Зараз працюємо над тим, щоб забезпечити належні умови в КЗ "Ріпкинська центральна районна лікарня". В планах - на базі цієї лікарні зробити хоспіс, - зокрема зазначив голова РДА Геннадій Поляк.

Депутати сільської ради та жителі ставили питання стосовно забезпечення транспортним сполученням з районним центром, нарахування пенсій, субсидій, очищення доріг від снігу у зимовий період, постачання газових балонів, проплати сільгосппідприємством за оренду землі.

На кожне конкретне запитання запитувачам і громаді очільник району надав конкретну вичерпну відповідь.

Також голова РДА Геннадій Поляк оглянув фельдшерський пункт, який знаходиться в одній будівлі з сільською радою та бібліотекою. Завідувачка фельдшерського пункту обслуговує 95 жителів, які проживають у чотирьох селах Клубівської сільської ради: у Клубівці, Виру, Лизуновій Рудні та Олександрівці Другій. Лікарськими препаратами невідкладної допомоги заклад забезпечений в достатній кількості.

На території ради функціонує Клубівський сільський клуб, торгівельне обслуговування жителів сільської ради забезпечує магазин, в якому споживачам пропонується продовольча група товарів. По понеділках і п'ятницях працює виїзна торгівля, підвоз товарів підприємці здійснюють до кожного будинку.




















Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
районної державної адміністрації