back

Учасники щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення продемонстрували достатні результати

21 жовтня 2019

На стадіоні «Колос» смт Ріпки 18 жовтня відбулося щорічне оцінювання фізичної підготовленості населення району, до якого долучились представники районної державної адміністрації, відділу Держгеокадастру у Ріпкинському районі, Ріпкинської районної організації фізкультурно-спортивного товариства «Колос», учасники бойових дій, тренери ДЮСШ «Колос» та вчителі фізичної культури і спорту.

Щорічне оцінювання фізичної підготовленості населення України передбачає виконання особами різної статі та віку комплексу тестів і нормативів для визначення рівня їх фізичної підготовленості.

Тож учасники перевірили свої фізичні можливості у таких випробуваннях: біг на середні та довгі дистанції (2000 м, 3000 м, 12-хвилинний біг), згинання і розгинання рук в упорі лежачи, підтягування на перекладині, підтягування у висі лежачи, підіймання тулуба в сід за 1 хв, стрибок у довжину з місця, «ривок гирі» вагою 16 кг, присід, нахили тулуба вперед з положення сидячи.

Для учасників віком від 36 до 50 років розраховується індекс маси тіла. Проте найголовніше завдання заходу – оцінити власну фізичну підготовленість та спланувати майбутню роботу щодо самовдосконалення таким чином, щоб через рік виконати тести значно краще.












За повідомленням відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту
районної державної адміністрації