back

Геннадій Поляк: Ми робимо все можливе для того, щоб всіляко підтримувати освіту в районі

18 жовтня 2019

Голова районної державної адміністрації Геннадій Поляк сьогодні, 18 жовтня, під час огляду закладів Ріпок, побував у Ріпкинській гімназії імені Софії Русової.

Очільник РДА оглянув класні кімнати, поспілкувався з педагогами закладу та відповів на запитання.

Під час зустрічі йшлося про безпечне харчування, організацію дозвілля дітей, розвиток спорту, опалення шкіл, підвіз учнів до навчальних закладів.

За сприяння голови райдержадміністрації нещодавно заклад поповнився новою музичною звуко-підсилювальною апаратурою: акустичною системою та мікшеним пультом. Апататура придбана за кошти залишку освітньої субвенції та кошти субвенції для фінансування видатків на виконання доручень виборців депутатами Чернігівської обласної ради.

- Наше першочергове завдання – дбати про дітей, щоб діти могли почуватися безпечно, могли навчатись в комфортних умовах, всі мали рівний доступ до освітніх послуг. Ми робимо все можливе для того, щоб всіляко підтримувати освіту в районі, - зазначив голова райдержадміністрації Геннадій Поляк.

Принагідно Геннадій Поляк вручив Почесну грамоту районної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди 50-річчя від дня народження ЗАЛУГОВСЬКОМУ Володимиру Васильовичу, водію шкільного автобуса Ріпкинської гімназії імені Софії Русової.














Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
районної державної адміністрації