back

Ріпкинці відзначили День селища

23 вересня 2019

З нагоди Дня селища, 21 вересня, святкування у Ріпках на Центральній площі розпочалося з виконання Гімну України Мариною Мохнач, вихованкою Ріпкинського районного Центру дитячої та юнацької творчості, ансамблю скрипалів "Чарівні смички", вокального ансамблю "Джерело" та естрадно-духового оркестру.

- У Ріпках живуть талановиті та працьовиті люди. Саме від жителів залежить, яким є і буде селище. Я дякую всім і кожному, хто доклав зусиль як для організації цього свята, так і задля розвитку селища. А також вдячний своїй родині за те, що переконали мене працювати саме на Ріпкинщині, - зазначив голова Ріпкинської райдержадміністрації Геннадій Поляк, вітаючи під час концерту ріпкинців з Днем селища, та побажав усім міцного здоров’я, впевненості в завтрашньому дні, святкового настрою та гарного відпочинку.

Під час свята жителів та гостей Ріпок розважали дитячі колективи, місцеві артисти та спеціально запрошені із Чернігова фокусник, ілюзіоніст Артем Мойсієнко, творчий тандем учасника шоу Х-фактор Ігоря Хоніна та Олени Михайлової, а також переможець четвертого сезону шоу Х-фактор Олександр Порядинський.

Для дітей та всіх охочих працювали дитячі атракціони, розважальні локації, фудзони, святкова торгівля та виставки виробів народних майстрів, пригощали козацьким кулішем.

На стадіоні "Колос" в Ріпках відбулися турніри з міні-футболу на кубок «Героїв АТО» серед команд учасників АТО Ріпкинського, Борзнянського, Менського районів, міста Славутич та з шахів.
























Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
районної державної адміністрації