back

Районна серпнева конференція педагогічних працівників «Нова українська школа – від старту до успіху»

29 серпня 2019

Обговорили підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти у 2018-2019 навчальному році, визначили завдання на наступний рік у світлі реалізації Концепції Нової української школи освітяни району вчора, 29 серпня, на районній серпневій конференції педагогічних працівників.

Захід відбувся в актовій залі Ріпкинської гімназії імені Софії Русової.

У роботі конференції взяли участь голова Ріпкинської районної державної адміністрації Геннадій Поляк, голова Ріпкинської районної ради Роман Шупель, ріпкинський селищний голова Сергій Гарус, керівники та педагоги закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, голови профспілкових організіцій.

Основне питання — перші кроки Нової української школи.

Звертаючись до присутніх, голова Ріпкинської районної державної адміністрації Геннадій Поляк зупинився на досягненнях освітньої галузі, підготовці закладів до нового навчального року. Зазначив, що у минулому навчальному році були гідно відзначені педагогічні працівники за високі показники у своїй роботі та учні, які здобули перемоги в інтелектуальних змаганнях.

Привітали педагогів району з початком нового навчального року голова Ріпкинської районної ради Роман Шупель та ріпкинський селищний голова Сергій Гарус.

Кращим представникам педагогічної спільноти району керівники вручили відзнаки.

За вагомий внесок у розвиток освіти, визначні успіхи у навчально-виховній та методичній роботі Нагрудним знаком «Василь Сухомлинський» нагороджена Гарус Світлана Олександрівна, учитель початкових класів Ріпкинської гімназії Ріпкинської районної ради.

За значний особистий внесок у розвиток освіти, плідну педагогічну діяльність, високі досягнення у навчанні та вихованні Нагрудним знаком «Відмінник освіти» нагороджена Лоєвець Світлана Петрівна, учитель початкових класів Ріпкинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Ріпкинського району Чернігівської області.

Подяку Міністерства освіти і науки України за сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність, високі досягнення у навчанні та вихованні української молоді оголошено Тимошенко Тетяні Анатоліївні, вчителю зарубіжної літератури Замглайської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Ріпкинського району Чернігівської області.

Почесною грамотою Ріпкинської районної державної адміністрації за сумлінну працю, професіоналізм, особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня знань нагороджено Кузьменко Людмилу Олександрівну, методиста районного методичного кабінету відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Ріпкинської райдержадміністрації.

Подяку Ріпкинської районної державної адміністрації за сумлінну працю, професіоналізм, особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня знань оголошена Гарус Ірині Миколаївні, вихователю Ріпкинського комунального дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 2 «Колосок».

Почесною грамотою Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації за сумлінну педагогічну діяльність, вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання молодого покоління нагороджено:

Бивалькевич Тетяна Михайлівна, учитель музичного мистецтва Ріпкинської гімназії імені Софії Русової Ріпкинської районної ради Чернігівської області;

Позднякова Наталія Валентинівна учитель біології та географії Добрянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Ріпкинського району Чернігівської області.

Грамотою Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації та Комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» за значні досягнення в розвитку краєзнавчо-патріотичної роботи і вихованні учнівської молоді на кращих традиціях українського народу та підготовку лауреата обласного туру конкурсу краєзнавчо-дослідницьких робіт «Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна» нагороджені:

Багмут Любов Михайлівна, вчитель історії Новояриловицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Ріпкинського району Чернігівської області;

Данич Марина Володимирівна, вчитель біології Ріпкинської гімназії імені Софії Русової Ріпкинської районної ради Чернігівської області;

Дебела Тетяна Вікторівна, вчитель історії та правознавства Ріпкинської гімназії імені Софії Русової Ріпкинської районної ради Чернігівської області

Хоботня Марина Сергіївна, вчитель історії Ріпкинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Ріпкинського району Чернігівської області.








Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту
районної державної адміністрації