back

Голова РДА Геннадій Поляк відвідав школу мистецтв

30 серпня 2019

З метою забезпечення належної підготовки загальноосвітніх, позашкільних та дошкільних навчальних закладів Ріпкинського району до початку навчального року, сьогогдні, 30 серпня, до Ріпкинської школи мистецтв завітав голова районної державної адміністрації Геннадій Поляк.

Зустріч розпочалась знайомством з колективом в актовій залі, де керівник району подякував колективу за плідну працю, їхні досягнення. Висловив свої бачення щодо подальшого розвитку галузі культури, зокрема, мистецької освіти в районі.

Після вивчення стану підготовки приміщень було підкреслено, що в школі приділяється належна увага проведенню косметичного ремонту класних кімнат, благоустрою території, наявності належних умов для навчання та перебування дітей. Однак школа потребує і час вимагає осучаснення. Зокрема оновлення наочних стендів, укомплектування приміщень меблями, музичними інструментами. По закінченню зустрічі голова запевнив, що готовий допомагати і підтримувати кожен колектив, який віддається своїй справі, демонструє свої досягнення і прагне розвитку, а особливо талановитих дітей.










Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
районної державної адміністрації