back

Засідання колегії районної державної адміністрації

28 серпня 2019

Сьогодні відбулося розширене засідання колегії районної державної адміністрації.

Крім членів колегії, участь у її роботі взяли начальники управлінь, відділів районної державної адміністрації, керівники підприємств, установ та організацій району, сільські, селищні голови, представники засобів масової інформації.

Засідання колегії розпочалося з приємної новини, яку озвучив голова районної державної адміністрації Геннадій Поляк про вручення Почесної грамоти районної державної адміністрації Новояриловицькому сільському голові Володимиру Ткаченку з нагоди Дня незалежності України.

Розпочинаючи колегію голова районної державної адміністрації наголосив на актуальності питань сьогоднішнього порядку денного.

Про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку району за підсумками І півріччя 2019 року та про основні завдання до завершення року прозвітувала начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації Ольга Манжула.

Із співдоповіддю за підсумками фінансово-господарської діяльності підприємства за 6 місяців 2019 року виступив директор ДП «Добрянське лісове господарство» Іван Горохівський.

Начальник управління соціального захисту населення районної державної адміністрації Олексій Кульгейко доповів про стан призначення державних соціальних допомог.

Про стан готовності начальних закладів району до нового 2019-2020 року в умовах реалізації Концепції Нової української школи та опалювального періоду, про організацію освітньої роботи в дошкільних навчальних закладах поінформував Леонід Багмут – начальник відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту районної державної адміністрації.

Зі співдоповідями по цьому питанню виступили директори Олешнянської та Замглайської ЗОШ І-ІІІ ст. Петро Куліш та Юлія Джола, а також завідувач Замглайським дошкільним навчальним закладом «Малятко» Оксана Ручко.


















Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
районної державної адміністрації