back

Вічна слава Героям

29 серпня 2019

Президент України Володимир Зеленський напередодні Дня незалежності України підписав Указ про відзначення щорічно 29 серпня Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави.

Мужністю, хоробрістю та відчайдушністю відзначилися наші земляки, котрі боролися за право жити у вільній демократичній незалежній державі, та сміливо, гідно боронили кордони держави, захищаючи матерів, жінок, дітей, кожного з нас та рідну землю. Їхні імена зберігають меморіальні дошки і пам’ять вдячних земляків. Це наші Герої – учасник Революції Гідності Андрій Мовчан, учасники АТО Дмитро Куриленко, Дмитро Шелупець, Роман Лось.

Сьогодні в парку Слави хвилиною мовчання вшановано загиблих Героїв.

Керівники району, селища, представники громадськості, жителі селища поклали квіти до меморіального комплексу полеглим учасникам антитерористичної операції на Сході України та загиблим під час Революції Гідності – Героям Небесної Сотні.

Благочинний Ріпкинського району, настоятель Святомиколаївського храму, митрофорний протоієрей отець Іоанн Голоботовський провів заупокійну літію. Учасники церемонії запалили свічки пам’яті за загиблими.

Вічна пам'ять Героям!






















Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
районної державної адміністрації