back

Учні з Ріпкинщини стали учасниками обласної акції "Я - громадянин України"

23 серпня 2019

У Чернігові, на території Чернігівського національного технологічного університету під час урочистостей до Дня Державного Прапора та Дня незалежності відбулося вручення паспортів громадянина України молодим людям. Перші документи 32 юнакам та дівчатам з усієї області вручила начальник управління Державної міграційної служби України в області Ксенія Лук’янець.

Серед них і представники з Ріпкинщини - Анастасія Горбач, учениця Ріпкинської ЗОШ І–ІІІ ступенів № 2 та Назар Лук’яшко, учень Ріпкинської гімназії імені Софії Русової.

— Сьогоднішня урочиста подія — важливий крок до вашого дорослого життя. Саме ви невдовзі будете розбудовувати і розвивати рідну країну. І від того, наскільки ви будете готові до цього, залежатиме її майбутнє.

Пам’ятайте, що ви – українці і вам є чим пишатися. Будьте гідними дітьми своєї держави. Нехай ніщо не завадить вам втілити у життя найсміливіші плани і задуми, — звернулася до представників молодого покоління Наталія Романова.

Святкового настрою учасникам урочистостей додали виступи солістів обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм, а також духового оркестру.












Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
районної державної адміністрації
за інформацією Департаменту інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації