back

Геннадій Поляк: Влада повинна всіляко підтримувати багатодітні родини

24 липня 2019

Голова райдержадміністрації Геннадій Поляк разом із керівницею апарату РДА Тетяною Кухаренко сьогодні, 24 липня, відвідали багатодітну родину Юрія та Ніни Вовк у селі Новоукраїнське.

У сім'ї Юрія та Ніни Вовк зростає 5 дітей. Нещодавно з нагоди Дня родини молодим батькам оголошено Подяку голови обласної державної адміністрації за батьківську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку.

Посадовці оглянули умови проживання родини та поспілкувалися щодо отримання можливості користування пільгами та соціальними допомогами як багатодітна родина.

До речі, днями райдержадміністрацією розпочато прийом документів від сільських багатодітних родин, де виховується 5 і більше дітей віком до 18 років, на отримання нетелі відповідно до Програми передачі нетелей багатодітним сім'ям, які проживають у сільській місцевості Ріпкинського району на 2016-2020 роки, про що було розміщено оголошення у рубриці "новини" на офіційному сайті Ріпкинської райдержадміністрації та у районній газеті "Життя Полісся".

Тож сім'я Вовк є потенційним кандидатом на отримання високопродуктивної нетелі на безповоротній основі як благодійної допомоги з обласного бюджету.

Читати також: Розпочато прийом документів для отримання нетелі.








Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
районної державної адміністрації